Organisatie

De Vertegenwoordiger van Nederland in Aruba, Curaçao en Sint Maarten is de directeur van de Vertegenwoordiging. Elke vestiging heeft een vestigingshoofd. Deze hoofden zijn ook plaatsvervangend Vertegenwoordiger van Nederland in Aruba, Curaçao of Sint Maarten.

Vertegenwoordiger

Erwin Arkenbout is sinds september 2018 Vertegenwoordiger van Nederland in Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Hiervoor was hij onder andere werkzaam als directeur Rechtsbestel bij het ministerie van Justitie en Veiligheid en directeur Koninkrijksrelaties. Erwin Arkenbout studeerde Rechten en is gepromoveerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

Vestigingshoofd Oranjestad en plaatsvervangend vertegenwoordiger

David Abrahams is Vestigingshoofd van de Vertegenwoordiging van Nederland in Oranjestad sinds 2019. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende financiële functies bij De Nederlandsche Bank, de Colleges financieel toezicht en verschillende ministeries in Nederland. David Abrahams studeerde Management aan Harvard University (VS) en Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (NL).

Vestigingshoofd Philipsburg en plaatsvervangend vertegenwoordiger

Chris Johnson is sinds 2016 vestigingshoofd van VNP. Daarvoor was hij Commissioner (gedeputeerde) op zijn thuiseiland Saba. Hij studeerde Environmental Science aan de University of Florida en studeerde af aan de Frederick Gunn School in Connecticut.